top of page

DANSETILBUD

I Søgne Danseklubb er vi stolte over å kunne tilby et variert tilbud til barn og ungdom. Hos oss er det viktig at alle kjenner på mestringsfølelse og danseglede. Vi har et stort fokus på personlig utvikling og fellesskap i dansetimene. Ta kontakt med oss om du er usikker på hvilket tilbud som passer best for deg! 

 

BARNEDANS

Barnedans er tilbudet vi har for de aller yngste. Denne timen er ikke stilrettet og her handler det om å utforske dans og bevegelse til gøy musikk. Timen består mye av lek til musikk i tillegg til at barna lærer noen enkle koreografier i løpet av semesteret. 

COMMERCIAL NYHET! 

Vi tilbyr commercial til dansere fra 7. klasse og oppover. Commercial handler om scenekunst, uttrykk og "performance". I tillegg til litt teknikk er hovedfokuset i timene koreografi til musikk innenfor streetstyle, jazz og annen scenekunst. 

HIP HOP

Fra 5. Klasse og oppover tilbyr vi hip hop. Her lærer du grunnstegene innenfor hip hop i tillegg til koreografi. I timene jobbes det blant annet mot "SDK battle" som vi arrangerer på vårsemesteret. 

JAZZ NYHET! 

Fra 5. Klasse tilbyr vi egne jazztimer. Timene består av teknikk, koreografi og musikalitet. Det vil også bli elementer fra musikaldans i dansetimene. 

FUNKIS

Funkis er et dansetilbud for barn og ungdom med nedsatt funksjonsevne. Her tilpasser vi dansetimene til de enkelte deltakerne. Timen består av tilpasset lek, dans og bevegelse til kjente sanger. Ta kontakt med Pia på forhånd for prøvetime. 

GUTTA

"Gutta" er en egen dansetime for gutter i 4-7. Klasse. Hos oss kan gutter være med på alle dansetimer i uken, men denne timen er kun forbeholdt gutter i denne aldersgruppen. I dansetimen fokuserer vi på hiphop og lærer grunnsteg og freestyle. I tillegg vil det også være små elementer av breaking. 

 

VOKSEN NYHET!

Endelig har vi et eget dansetilbud for voksne. Her trenger du ingen forkunnskaper innen dans, og timen blir tilpasset til nivået på gruppen. Det blir en gøy time med dans, musikk og trening. Alle er velkomne! 

ADVANCED OG KOMPANI

Advanced og kompani er konkurransepartiene våre. Partiene passer for dedikerte dansere med ønske om større utfordringer i dansetimene. I timene jobbes det mer med musikalitet og formidling innenfor flere dansestiler. I løpet av året har partiene egne danseoppdrag og workshops. De er med på UKM, Battle of the South og dansens dager. Kompani reiser også til Oslo for å ha danseklasser med anerkjente instruktører. Danserne i disse partiene jobber også mot å konkurrere innenfor streetstyle i Norges Danseforbund. Vi har audition i oppstart av høstsemesteret og elevene binder seg til ett år (to semester). 

bottom of page