top of page

DANSETILBUD

I Søgne Danseklubb er vi stolte over å kunne tilby et variert tilbud til barn og ungdom. Hos oss er det viktig at alle kjenner på mestringsfølelse og danseglede. Vi har et stort fokus på personlig utvikling og fellesskap i dansetimene. Ta kontakt med oss om du er usikker på hvilket tilbud som passer best for deg! 

 

BARNEDANS (1-4. klasse)

Barnedans er tilbudet vi har for de aller yngste. Denne timen er ikke stilrettet og her handler det om å utforske dans og bevegelse til gøy musikk. Timen består mye av lek til musikk i tillegg til at barna lærer noen enkle koreografier i løpet av semesteret. 

COMMERCIAL

Vi tilbyr commercial til dansere fra 7. klasse og oppover. Commercial handler om scenekunst, uttrykk og "performance". I tillegg til litt teknikk er hovedfokuset i timene koreografi til musikk innenfor streetstyle, jazz og annen scenekunst. 

Commercial 2: 7+8. klasse

Commercial 3: 9+10. klasse

Commercial 4: VGS

HIP HOP

Fra 5. Klasse og oppover tilbyr vi hip hop. Her lærer du grunnstegene innenfor hip hop i tillegg til koreografi. I timene jobbes det blant annet mot "SDK battle" som vi arrangerer. 

Hip hop 1: 5+6. Klasse

Hip Hop 2: 7+8. Klasse 

Hip Hop 3: 9+10. klasse 

Hip hop 4: VGS 

JAZZ 

Fra 5. Klasse tilbyr vi egne jazztimer. Timene består av teknikk, koreografi og musikalitet. Det vil også bli elementer fra musikaldans i dansetimene. 

Jazz 1: 5+6. Klasse 

Jazz 2: 7+8. Klasse 

Jazz 3+4:  9. Klasse til VG3

FUNKIS

Funkis er et dansetilbud for barn og ungdom med nedsatt funksjonsevne. Her tilpasser vi dansetimene til de enkelte deltakerne. Timen består av tilpasset lek, dans og bevegelse til kjente sanger. Ta kontakt med Pia på forhånd for prøvetime. 

VOKSEN 

Vi har stor pågang på voksenpartiene våre. Fra og med høsten 2024 tilbyr vi to timer i uken med ulik vanskelighetsgrad. Nivå 1 passer for nybegynnere og nivå 2 passer for deg med danseerfaring fra før. Det er også mulig å bli med på begge timene!

ADVANCED OG KOMPANI

Partiene passer for dedikerte dansere med ønske om større utfordringer i dansetimene. I timene jobbes det mer med musikalitet og formidling innenfor flere dansestiler. I løpet av året har partiene egne danseoppdrag og workshops. De er med på UKM, Battle of the South og dansens dager. Kompani reiser også til Oslo for å ha danseklasser med anerkjente instruktører. I 2023 samlet de inn penger for å reise til London for å danse.  Danserne i disse partiene jobber også mot å konkurrere innenfor streetstyle i Norges Danseforbund. Vi har audition i oppstart av høstsemesteret og elevene binder seg til ett år (to semester). 

KONKURRANSELAG

Søgne Danseklubb konkurrerer aktivt i innenfor streetstyle i Norges Danseforbund. Vi har dansere som er tatt ut til EM og VM i 2023. Denne timen er for dansere som konkurrerer aktivt. 

bottom of page