INFO TIL NYE MEDLEMMER

KLUBBTØY 

Fra 3. Klasse får alle som har betalt medlems- og treningsavgift egen klubb T- skjorte. Tights og hettegenser kan kjøpes på intersport Tangvall (dette er valgfritt, men de trenger sort underdel til oppvisninger og forestilling). Jenter (blå hettegenser, sort tights), gutter (grå hettegenser, sort bukse). Medlemmer får kun en t- skjorte sponset av klubben, og dersom de trenger ny må det kjøpes på egenhånd. Det blir satt opp egne datoer på Spond for å levere klubbtøy til trykking. 
På treninger anbefaler vi å bruke innesko for å forebygge skader. 

FORESTILLING

Alle partier fra 3. Klasse og oppover deltar på sommer og juleforestillingene våre. Vi har generalprøve og premiere på lørdagen og to forestillinger på søndagen. Det blir satt opp påmeldingsfrist slik at vi kan sette opp dugnadslister. Alle partier deltar under hele helgen. 

DUGNAD
Til alle partier fra 3. Klasse er det blitt utnevnt en foreldrekontakt som setter opp dugnadslister for sitt parti til forestillingen. Om du ikke kan stille til din vakt er du selv ansvarlig for å finne stedfortreder. Dugnadsarbeid kan være rigg, garderobevakt, kiosk eller rydding og vasking. Vi er helt avhengige av foreldrehjelp for å kunne gjennomføre forestillingene våre! 

NB: Husk å laste ned SPOND for viktig informasjon om oppstart, treninger og forestillinger.